uw eigen boekhouding slim inrichten

Online administratie: de voordelen

CS Administratie en online administratie: de voordelen die wij zien. We werken graag online samen met onze klanten. We fungeren hierbij als financieel management van de organisatie en zorgen voor real time inzicht in de financiële positie. Hierdoor kunt u samen met ons sturen op een financieel gezond bedrijf. Dit doen we door niet alleen gebruik te maken van scan & herkensoftware, maar ook meer en meer van UBL (Universal Business Language). Dit is een techniek om facturen gestructureerd uit te wisselen. Hierdoor is 100% automatische herkenning mogelijk van dit type facturen.

Een volledig online boekhouding komt hiermee binnen handbereik.

Waarom u uw administratie in de cloud zou willen

Redenen om uw administratie naar de cloud te brengen zijn als volgt. Ten eerste kan de tijd die wordt besteed aan de boekhouding worden teruggebracht. Ook heeft u eigen controle over de administratie, maar wordt u te allen tijde bijgestaan door een deskundige. Ten derde heeft u overal en altijd toegang, mits u natuurlijk beschikt over een device met internetaansluiting. Daarnaast is het mogelijk om maatwerk naar behoefte te leveren. Ook kunt u gebruik maken van een ongelimiteerde online service. Ten zesde werken wij op deze manier hard toe naar zoveel mogelijk real time inzicht in uw financiële positie en administratie. Verder kunt u boekhouden met meerdere personen en heeft u een paperless office. Tot slot voorziet de software in automatische back ups en updates.

Hoe wij online boekhoudingen voor onze klanten verzorgen

Hoe hebben wij cloud software geïmplementeerd binnen ons kantoor? Binnen CS Administratie hebben wij gekozen voor E-boekhouden als preferred supplier, en maken we verder gebruik van scan & herken software voor slimme factuurverwerking van Zenvoices? Wilt u hier meer over weten? Lees dan ook onze artikelen implementatie van E-boekhouden en scan en herkensoftware van Zenvoices, onze stap naar slimme factuurverwerking.